Oak Staves

לשימוש במיכלי נירוסטה.

ה- Staves  הופקו עשויים מעץ אלון אשר יובש  36 חודשים באויר הפתוח.

Oak Staves

לשימוש במיכלי נירוסטה.

ה- Staves  הופקו עשויים מעץ אלון אשר יובש  36 חודשים באויר הפתוח.

ניתן להזמין  Staves מעץ אלון צרפתי בקליה מסורתית באש או בקליה קרמית, מעץ אלון אמריקאי ומעץ אלון ממזרח אירופה בקליה קרמית.

ה- Staves מסופקים במארז של 17 מוטות, מחוברים יחד בחבק פלסטי, מוכנים לשימוש בטבילה ביין.

לכל המוצרים יש תעודת כשרות.

French Oak Fire Toasted  Staves

ה- Staves  עשויים מעץ אלון מיערות הנמצאים במרכז צרפת: Loches, Bercé, Jupille, Châteauroux

צפיפות העץ -Fine Grain

ייבוש – 36 חודשים לפחות, באויר הפתוח ללא התערבות, Bio Dry

מידות מארז – 17 מוטות במידה של 91 ס"מ X 5.3 ס"מ X 1 ס"מ, משקל המארז כ- 5.2 ק"ג.

סוג הקליה – הליך קליה מסורתי באמצעות שימוש באש גלויה המוסקת בעצי אלון

רמת קליה – רמה הקלאסית toasting Medium – Strong

פרופיל ארומאטי –  בדומה לחבית, תהליך מיצוי איטי, מעצים את הארומאטיות של היין, מוסיף טעמי קליה לפי המינון, מגדיל תחושת מתיקות, מגדיל נפח ועגלגלות בחלל הפה.

French Oak Ceramic Toasted  Staves

ה- Staves עשויים מעץ אלון מיערות הנמצאים ב Missouri –  בארה"ב

צפיפות העץ -Fine Grain

ייבוש – 26 חודשים לפחות, באויר הפתוח ללא התערבות, Bio Dry

מידות מארז – 17 מוטות במידה של 91 ס"מ X 5.3 ס"מ X 1 ס"מ, משקל המארז כ- 5.2 ק"ג.

סוג הקליה – קליה קרמית בהליך חדשני וייחודי ל – Vinea, מוגן בפטנט.

רמת קליה – אפשרית באחת משלוש רמות קליה:

  • Light Toast
  • Medium Toast
  • Medium+ Toast

פרופיל ארומאטי –  בדומה לחבית, תהליך מיצוי איטי, קליה קרמית מביאה לטאנינים מעודנים, טעמים חמאתיים, ותורמת למורכבות היין עם חנפנות לפרי.

Eastern Europe Oak Ceramic Toasted  Staves

ה-  Stavesעשויים מעץ אלון מיערות הנמצאים ב Romania, Caucasus

צפיפות העץ – Fine Grain

ייבוש – 26 חודשים לפחות, באויר הפתוח ללא התערבות, Bio Dry

מידות מארז – 17 מוטות במידה של 91 ס"מ X 5.3 ס"מ X 1 ס"מ, משקל המארז כ- 5.2 ק"ג.

סוג הקליה – קליה קרמית, בהליך חדשני וייחודי ל- Vinea, מוגן בפטנט.

רמת קליה – אפשרית באחת משלוש רמות קליה:

  • Light Toast
  • Medium Toast
  • Medium+ Toast

פרופיל ארומאטי –  בדומה לחבית, תהליך מיצוי איטי, מעשיר ומוסיף מורכבות לארומה של היין.

 

תפריט נגישות