Oak Wafers - Segments
לשימוש במיכלי נירוסטה.
הסגמנטים עשויים מעץ אלון אשר יובש 36 חודשים באויר הפתוח.
ניתן להזמין סגמנטים מעץ אלון צרפתי בקליה מסורתית באש או בקליה קרמית, מעץ אלון אמריקאי או מעץ אלון הונגרי.
הסגמנטים ארוזים בשק בד המוכן לשימוש בטבילה ביין. משקל כל שק 10 ק"ג.
לכל המוצרים יש תעודת כשרות.
French Oak Fire Toasted Wafers
הסגמנטים עשויים מעץ אלון מיערות הנמצאים במרכז צרפת: Loches, Bercé, Jupille, Châteauroux
צפיפות העץ -Fine Grain
ייבוש – 36 חודשים לפחות, באויר הפתוח ללא התערבות, Bio Dry
מידות סגמנט בודד – 7 ס"מ X 5 ס"מ X 1 ס"מ.
סוג הקליה – הליך קליה מסורתי באמצעות שימוש באש גלויה המוסקת בעצי אלון
רמת קליה – רמה קלאסית Medium Toasting
פרופיל ארומאטי – בדומה לחבית, תהליך מיצוי איטי, מעצים את הארומאטיות של היין, מוסיף טעמי קליה לפי המינון, מגדיל תחושת מתיקות, מגדיל נפח ועגלגלות בחלל הפה.
French Oak Ceramic Toasted Wafers
הסגמנטים עשויים מעץ אלון מיערות הנמצאים במרכז צרפת: Loches, Bercé, Jupille, Châteauroux
צפיפות העץ – Fine Grain
ייבוש – 36 חודשים לפחות, באויר הפתוח ללא התערבות, Bio Dry
מידות סגמנט בודד – 7 ס"מ X 5 ס"מ X 1 ס"מ.
סוג הקליה – קליה קרמית בהליך חדשני וייחודי ל- Vinea, מוגן בפטנט.
רמת קליה – אפשרית באחת משלוש רמות קליה:
- Light Toast
- Medium Toast
- Medium+ Toast
פרופיל ארומאטי – בדומה לחבית, תהליך מיצוי איטי, קליה קרמית מביאה לטאנינים מעודנים, טעמים חמאתיים, ותורמת למורכבות היין עם חנפנות לפרי.
American Oak Ceramic Toasted Wafers
הסגמנטים עשויים מעץ אלון מיערות הנמצאים ב Missouri – בארה"ב.
צפיפות העץ – Fine Grain
ייבוש – 36 חודשים לפחות, באויר הפתוח ללא התערבות, Bio Dry
מידות סגמנט בודד – 7 ס"מ X 5 ס"מ X 1 ס"מ.
סוג הקליה – קליה קרמית בהליך חדשני וייחודי ל- Vinea, מוגן בפטנט.
רמת קליה – אפשרית באחת משלוש רמות קליה:
- Light Toast
- Medium Toast
פרופיל ארומאטי – בדומה לחבית, תהליך מיצוי איטי, נוכחות חזקה, מעשיר ומוסיף מורכבות לארומה של היין.
Eastern Europe Oak Ceramic Toasted Wafers
הסגמנטים עשויים מעץ אלון מיערות הנמצאים ב Romania, Caucasus
צפיפות העץ – Fine Grain
ייבוש – 26 חודשים לפחות, באויר הפתוח ללא התערבות, Bio Dry
מידות סגמנט בודד – 7 ס"מ X 5 ס"מ X 1 ס"מ.
סוג הקליה – קליה קרמית, הליך חדשני וייחודי ל- Vinea, מוגן בפטנט.
רמת קליה – אפשרית באחת משלוש רמות קליה:
- Light Toast
- Medium Toast
- Medium+ Toast
פרופיל ארומאטי – בדומה לחבית, תהליך מיצוי איטי, מעשיר ומוסיף מורכבות לארומה של היין.